Search
Close this search box.

Noel Gallagher vindt Liam gestoord

Noel Gallagher denkt dat zijn broer Liam psychische problemen heeft. Zijn jongere broer en medebandlid heeft volgens hem een gespleten persoonlijkheid.

Oasis-zanger en gitarist Noel Gallagher denkt dat zijn broer Liam grote psychische problemen heeft. Zijn jongere broer en medebandlid heeft volgens de 39-jarige Brit een gespleten persoonlijkheid en ziet zichzelf als de verlosser. Noel uit zijn kritiek in de Britse krant The Sun, een dag na het uitkomen van de Oasis-cd ‘Stop the clocks’.

Dat de twee broers veel ruzie hebben is algemeen bekend, maar niet eerder oordeelde Noel zo hard over de 35-jarige Liam. Zo zegt hij dat het bijna onmogelijk is om met iemand om te gaan die het ene moment denkt dat hij het middelpunt van de wereld is en het andere moment overal vijanden ziet.

Dat de twee muzikale familieleden een slechte relatie hebben, vindt Noel geen enkel probleem. “Ik houd me helemaal niet met hem bezig. Ik blijf zoveel mogelijk bij Liam uit de buurt, want het is een vreselijke vent. Het interesseert me niet waar hij woont of wat hij doet.”

De twee ruziënde broers richtten de Britse rockband in 1993 op. In 1996 veroverde Oasis Nederland met de hit ‘Wonderwall’. Wereldwijd verkocht de band veertig miljoen platen. Het maandag verschenen album bevat achttien bekende nummers en enkele onbekende b-kanten.

[Novum]