Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Spider-Man Tobey Maguire is vader

Spider-Man-acteur Tobey Maguire en zijn verloofde Jennifer Meyer zijn de trotse ouders van een dochter. Donderdagavond kwam ze ter wereld in een ziekenhuis.

Spider-Man-acteur Tobey Maguire en zijn verloofde Jennifer Meyer zijn de trotse ouders van een dochter. Donderdagavond kwam het meisje ter wereld in een ziekenhuis in Los Angeles, meldt het Amerikaanse tijdschrijft US Weekly op zijn website. De naam van de baby is nog niet bekend.

De 29-jarige dochter van Universal-filmbaas Ron Meyer ontwerpt sieraden. Sinds 2003 is ze samen met Maguire. De 31-jarige Tobey begon zijn carrière op televisie, maar stootte al snel door naar het witte doek. Hij was onder meer naast Leonardo DiCaprio te zien in ‘This boy’s life’, in Ang Lees ‘The ice storm’ en naast Charlize Theron in ‘The cider house rules’.

In 2002 bereikte hij het sterrendom met de titelrol in ‘Spider-Man’. De film was een succes, net als het tweede deel uit 2004. Het derde deel verschijnt naar verwachting volgend jaar in de bioscopen.

[Novum]