Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Take That na tien jaar weer nummer 1-hit

Boyband Take That heeft voor het eerst in tien jaar een nummer 1-hit gescoord in Groot-Brittannië. Het nummer ‘Patience’ klom zondag naar de hoogste positie.

Boyband Take That heeft voor het eerst in tien jaar een nummer 1-hit gescoord in Groot-Brittannië. Het nummer ‘Patience’ klom zondag naar de hoogste positie, nadat het liedje vorige week door de succesvolle downloadverkoop al binnenkwam op vier. Het is de negende keer dat de groep de Britse UK Singles Chart aanvoert.

In 1993 scoorde Take That voor het eerst een nummer 1-hit met ‘Pray’. En ook nummers als ‘Babe’, ‘Everything changes but you’, ‘Back for good’ en ‘How deep is your love’ waren goed voor de hoogste notering. Voormalig Spice Girl Emma Bunton doet het eveneens goed in de lijst. Haar nieuwe single ‘Downtown’ kwam binnen op drie.

Take That is niet de enige boyband die deze week de Britse muzieklijsten bestormt. Zo wordt de albumlijst aangevoerd door ‘The love album’ van Westlife. Het nieuwe album van de Ierse jongensgroep doet het daarmee beter dan dat van Oasis, U2 en de Beatles.

[Novum]