Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Transseksueel Kelly wil adoptiekind

Kelly van der Veer heeft grootse plannen. De 26-jarige transseksueel wil een lingerielijn opzetten en een privé-helikopter kopen en een kind adopteren.

Kelly van der Veer heeft grootse plannen. De 26-jarige transseksueel uit Big Brother wil een lingerielijn opzetten en een privé-helikopter kopen. Verder wil ‘Kel’ een kind adopteren, samen met haar vriend.

Sinds vorige week heeft de transseksueel een relatie met Kasper, die net als zij in Hilversum woont. “Hij lijkt een beetje op Andries”, zegt Kelly in een verwijzing naar Andries de Jong, die haar autobiografie optekenende. Zij leerde Andries kennen in het Big Brother-huis, waar ze bij elkaar in bed belandden.

Kelly deed haar uitspraken tijdens de presentatie van haar autobiografie ‘Kelly’. Met het boek wil ze ‘lotgenootjes’ helpen. “Als je bent geboren in een verkeerd lichaam ben je toe aan informatie en dat had ik nooit.”

[Novum]