Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Victoria Beckham heeft de lelijkste benen

Victoria Beckham heeft de lelijkste benen in showbizzland. Ook die van Madonna zijn vogens een onderzoek niet bepaald mooi. Kelly Brook heeft de mooiste benen.

Victoria Beckham heeft de lelijkste benen in showbizzland. Dat is de uitkomst van een opiniepeiling van het Britse vrouwendrankje Lambrini, dat het onderzoek liet uivoeren voor een reclamecampagne. Ook Madonna, Nicole Richie en Teri Hatcher staan in de top tien van bekende vrouwen met een onaantrekkelijk onderstel.

De Britse actrice Kelly Brook werd gekozen tot vrouwelijke beroemdheid met de mooiste benen. Ze wordt op de voet gevolgd door model Kate Moss, zangeres Beyoncé en actrice Cameron Diaz. Ook Paris Hilton en Christina Aguilera hebben volgens de drieduizend ondervraagden geluk met de vorm, dikte en lengte van hun benen.

[Novum]