Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vrienden leven mee met Pamela en Kid Rock

Het nieuws over de scheiding van Pamela Anderson en Kid Rock is hard aangekomen bij hun vrienden. “Mijn gedachten zijn bij Pamela”, zegt Denise Richards.

Het nieuws over de scheiding van Pamela Anderson en Kid Rock is hard aangekomen bij hun vrienden. Denise Richards reageerde in het Amerikaanse tijdschrift People aangeslagen. “Mijn gedachten zijn bij Pamela en haar twee zoons. Ze slaan zich vast door deze moeilijke tijd heen.” Richards en Anderson rondden onlangs de opnamen af van de film ‘Blonde and blonder’.

Traver Rains en Richie Rich ontwierpen de trouwjurk van het blonde sekssymbool, en zeggen in People dat ze ’totaal van de kaart zijn’ door het nieuws. Rich hoopt op een hereniging. “Misschien is het een bevlieging. Ik denk niet dat Pamela haar prins op het witte paard laat gaan. Bovendien zijn ze beiden dol op de kinderen.”

De Baywatch-actrice vroeg vorige week de scheiding aan, na een huwelijk van vier maanden. Met haar eerste man Tommy Lee heeft de 39-jarige Anderson twee zoontjes, de 10-jarige Brandon en de 8-jarige Dylan. Kid Rock, die eigenlijk Bob Richie heet, heeft een zoon uit een eerdere relatie, de 13-jarige Bob junior.

[Novum]