Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weinig kijkers talkshow ‘Maas en Geel’

Ongeveer 233.000 mensen hebben gekeken naar de eerste aflevering van ‘Het land van Maas en Geel’. Talpa wil nog geen conclusies aan de kijkcijfers verbinden.

Ongeveer 233 duizend mensen hebben maandagavond gekeken naar de eerste aflevering van de talkshow ‘Het land van Maas en Geel’. Talpa wil nog geen conclusies aan de kijkcijfers verbinden. “Een dagelijkse talkshow heeft tijd nodig”, zegt een woordvoerder. “We blijven eraan schaven.”

Maandag zei de zender van John de Mol niet bang te zijn voor de concurrentie op de late avond. De twee grote tegenstrevers van het praatprogramma met Cees Geel en Bridget Maasland scoorden beduidend beter: Jensen! trok 435 duizend kijkers op RTL 5 en Pauw & Witteman 803 duizend op Nederland 1.

[Novum]