Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Will Smith vindt zoon grote inspiratiebron

Will Smith ziet zijn 8-jarige zoontje als grote inspiratiebron. De acteur speelt met zijn zoon in de film ‘The pursuit of happyness’, die op 1 februari uitkomt.

(Novum/AP) – Will Smith ziet zijn 8-jarige zoontje Jaden als grote inspiratiebron. De acteur speelt met zijn zoon in de film ‘The pursuit of happyness’, die dit jaar nog uitkomt in de Verenigde Staten. Volgens de 38-jarige acteur nam Jaden regelmatig zijn plaats in de schijnwerpers over. “Het is maar goed dat hij mijn kind is”, grapte Smith. “Als dat niet zo was geweest had ik zijn scènes gesaboteerd.”

De film ‘The pursuit of happyness’ is gebaseerd op een droomverhaal, waarin een dakloze vader zich omhoog weet te werken op de sociale ladder. De ‘Men in black’-ster heeft veel geleerd van zijn samenwerking met zijn zoon. “Hij heeft mijn kijk op acteren veranderd.”

‘The pursuit of happyness’ is vanaf 1 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]