Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Woedende Gordon stopt met column

Gordon stopt per direct met zijn column in De Telegraaf. Hij is woest om een artikel waarin de lage kijkcijfers van zijn nieuwe docusoap worden besproken.

Zanger Gordon stopt per direct met zijn column in De Telegraaf. Hij is woest om een artikel waarin de kijkcijfers van zijn nieuwe docusoap worden besproken.

Iets meer dan honderdduizend mensen keken zaterdag naar het Talpa-programma Gordon in de Mode. ‘Gordon kansloos’, kopte de ochtendkrant maandag, waarbij werd gemeld dat de docusoap van Frans Bauer donderdag veel meer kijkers trok: 1,4 miljoen.

Gordon uit zijn woede op zijn website. “Dat Frans populairder is, daar zal ik geen probleem van maken en ook zeker erkennen”, laat hij weten. “Mijn programma stond recht tegenover X Factor en Paul de Leeuw en wordt op Talpa uitgezonden. Moet ik aan iedereen nog uitleggen hoe het in elkaar zit? Ik stop met het schrijven voor een krant die er zichtbaar van geniet om mij publiekelijk onderuit te halen.”

In de docusoap van Gordon wordt getoond hoe de 38-jarige volkszanger de kledinglijn heeft opgezet die hij vorige week presenteerde. De lijn By Gordon bestaat uit schoenen, riemen, colberts, jacks, spijkerbroeken, T-shirts en overhemden. Ook heeft Gordon een eigen sieradenlijn. Het tweede en laatste deel van Gordon in de Mode wordt zaterdag uitgezonden.

[Novum]