Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zoon voor Gillan Anderson

Actrice Gillian Anderson is in Londen bevallen van een zoon. Hij heet Oscar. Anderson heeft al een dochter van 12, Piper Maru, uit haar eerste huwelijk.

Actrice Gillian Anderson is in Londen bevallen van een zoon. Dat meldt de website van de Britse Times. De geboorte van het jongetje komt acht maanden nadat de voormalige X-Files-ster scheidde van haar man. De vader van de baby is haar nieuwe vriend Mark Griffiths.

Oscar, zoals het jongetje heet, is op 1 november geboren. Omdat hij drie weken te vroeg ter wereld kwam en tot dit weekeinde in het ziekenhuis lag, is zijn komst nu pas bekendgemaakt. Volgens haar woordvoerder maken moeder en kind het uitstekend. De 38-jarige Anderson heeft al een dochter uit haar eerste huwelijk met reclameman Clyde Klotz, de 12-jarige Piper Maru.

[Novum]