Woordvoerder Britney Spears bedankt voor eer

De tijdelijke woordvoerder van Britney Spears heeft onslag genomen. Zij stond Spears bij sinds de 25-jarige popdiva haar vaste woordvoerder ontsloeg.

Britney Spears is weer een woordvoerder kwijt. De 25-jarige popdiva moest al haar eigen publiciteitsboontjes doppen sinds ze in september haar vaste woordvoerder ontsloeg, maar kreeg nog hulp van persvoorlichter Sonia Muckle van haar platenlabel Jive Records. Zij bedankt nu voor die eer, meldt de Amerikaanse website Radar.

Muckle stapt op om een eigen marketing- en promotiebureau te beginnen. Ze vertelt dat haar besluit niets te maken heeft met de recente ophef over La Spears. “Dit is mijn eigen beslissing. Ik ben er al enkele maanden mee bezig.”

Britney ligt weer onder vuur sinds ze begin november de scheiding aanvroeg van Kevin Federline. Haar wordt verweten dat ze te veel feest terwijl ze de verantwoordelijkheid heeft over twee kleine kinderen. De afgelopen maanden werd ze regelmatig zonder ondergoed gesignaleerd.

[Novum]