Bart stapt uit De Gouden Kooi

Bart heeft donderdag vrijwillig De Gouden Kooi verlaten. De Amsterdammer verloor zijn geduld tijdens de maandelijkse ontslagronde en pakte prompt zijn koffers.

Bart heeft donderdag op eigen initiatief De Gouden Kooi verlaten. Hij zat sinds september in de villa van de realityshow. De Amsterdammer verloor zijn geduld toen de bewoners het weer niet eens kon worden tijdens de maandelijkse ontslagronde en pakte prompt zijn koffers.

De 27-jarige bewoner van de villa in Eemnes liep al langer met het idee rond om de woning te verlaten. Mogelijk speelde bij zijn beslissing mee dat hij zijn vriendin Lesley moest missen. Bart ontmoette Lesley tijdens het Tien-programma toen zij als paardenverzorgster werd aangenomen. Inmiddels heeft ze het programma verlaten.

Omdat Bart vrijwillig uit de Gouden Kooi is gestapt, wordt zijn plaats binnenkort ingenomen door een nieuwe deelnemer. Bewoners Brian en Natasia zijn nu de enige twee oorspronkelijke bewoners van het huis.

Nena, Huub en Nathanael werden begin deze maand gedwongen om de villa te verlaten nadat ze lichamelijk geweld hadden gebruikt. Huub kwam een paar dagen later terug in het huis. Uit bestudering van de beelden was gebleken dat hij niemand had geraakt. Ilona verliet net al Bart vrijwillig de woning.

[Novum]