Lindsay Lohan komt niet naar herdenking Altman

Lindsay Lohan was dinsdag niet bij de herdenkingsdienst voor Robert Altman. Dat is opvallend omdat ze na zijn dood vertelde dat ze hem als een vaderfiguur zag.

Lindsay Lohan heeft dinsdag haar gezicht niet laten zien op een herdenkingsbijeenkomst voor filmmaker Robert Altman in New York. De actrice was op het moment van de dienst in Los Angeles aan het feesten met Steve-O, bekend van de MTV-serie Jackass. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post. Hollywoodsterren als Julianne Moore, Tim Robbins en Kevin Kline gaven wel acte de présence.

De afwezigheid van Lohan is opvallend omdat ze na het overlijden van Altman liet weten dat hij als een vader voor haar was. De 20-jarige actrice, die met haar eigen vader is gebrouilleerd, speelde bovendien een rol in de laatste film die de Amerikaanse regisseur voor zijn dood maakte, ‘A prairie home companion’.

Altman kreeg vorig jaar een Oscar voor zijn gehele oeuvre. De regisseur maakte onder meer de films ‘MASH’, ‘Nashville’, en ‘Gosford park’. Hij overleed in november op 81-jarige leeftijd.

[Novum]