Zoek
Sluit dit zoekvak.

Connie en Hans krijgen er een kleinkind bij

Er gebeuren ook leuke dingen in het leven van Connie en Hans Breukhoven: het stel krijgt er een kleinkind bij. Zoon Jordy en zijn vrouw Joëlle krijgen een baby.

Er gebeuren ook leuke dingen in het leven van Connie en Hans Breukhoven. Zo krijgt het veelbesproken stel er een kleinkind bij. Hun oudste zoon Jordy en diens vrouw Joëlle verwachten hun eerste kindje. Ook dochter Constanza is in verwachting en kan elk moment bevallen van het allereerste kleinkind van de Breukhovens.

Connie en Hans laten in De Telegraaf weten ontzettend blij te zijn met het babynieuws maar er verder niet op te willen reageren. Ze vinden dat hun privéleven als genoeg in de schijnwerpers staat.

De Breukhovens zijn verwikkeld in een bittere strijd met roddelblad Privé, waarin onlangs een artikel verscheen over de vermeende minnares van Hans. Het stel is het zat dat het weekblad voorturend onwaarheden over de familie publiceert en sleept hoofdredacteur Evert Santegoeds voor de rechter wegens laster.

[Novum]