Amy Winehouse treedt op in Heineken Music Hall

Amy Winehouse geeft op maandag 22 oktober een concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop gaat zaterdag van start. Eerder trad ze al op in Paradiso.

Amy Winehouse geeft op maandag 22 oktober een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop begint zaterdag, meldt concertorganisator Mojo. Vorig jaar trad de 23-jarige zangeres al op in poptempel Paradiso. Eerder werd bekend dat ze dit jaar op het North Sea Jazz Festival, dat in juli plaatsvindt, te zien en te horen is.

Winehouse, die dit jaar een Brit award won voor de beste Britse zangeres, brak vorig jaar in Nederland door met het nummer ‘Rehab’, dat afkomstig is van haar tweede album ‘Back to black’. In 2003 bracht ze haar debuutalbum ‘Frank’ uit.

De zangeres moest het optreden op het jaarlijkse Pinkpopfestival afgelopen weekeinde aan zich voorbij laten gaan. Ze was op het laatste moment ziek geworden. Een vervanger voor Winehouse was snel gevonden: de Nederlandse band Krezip.

[Novum]