Enrique Iglesias in Dancing with the Stars

Enrique Iglesias treedt zondag twee keer op in de finale van het dansprogramma Dancing with the Stars. Ze moeten onder meer een freestyledans vertonen.

Enrique Iglesias treedt zondag twee keer op in de finale van het dansprogramma Dancing with the Stars. Naast de dans die de finalisten eerder opvoerden, moeten ze een freestyledans vertonen. Weervrouw Helga van Leur en haar danspartner Marcus van Teijlingen nemen het op tegen GTST-acteur Christophe Haddad en zijn partner Ilse Lans.

De dansparen moeten deze keer niet alleen de jury overtuigen van hun danstalenten, maar ook het Nederlandse publiek, dat kan stemmen via telefoon en sms.

Alle deelnemers van het afgelopen seizoen trekken speciaal voor de laatste aflevering hun dansschoenen aan. In een medley mogen zij nog één keer hun kunsten vertonen.

Het vorige seizoen van Dancing with the Stars werd gewonnen door oud-schaatsster Barbara de Loor. Zanger Jim Bakkum won het eerste seizoen van het dansspektakel. De finale is zaterdag en zondag te zien bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Sylvana Simons en Ron Brandsteder.

[Novum]