Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bastiaan Ragas wordt dj bij 100%NL

Bastiaan Ragas is een week lang te horen als dj op de radiozender 100%NL. De zanger is van maandag tot en met vrijdag co-presentator op de muziekzender.

Bastiaan Ragas is volgende week te horen als dj op de radiozender 100%NL. Dat maakte de zender voor muziek van Nederlandse bodem woensdag bekend. De zanger is van maandag tot en met vrijdag de co-presentator van dj’s Lex Gaarthuis en Nienke Disco.

Het radioavontuur van de 35-jarige Ragas vindt plaats in het kader van zijn eerste Nederlandstalige album ‘Zin’, dat in maart verscheen. De musicalster, die zong in producties als ‘Aïda’ en ‘De drie musketiers’, was al eerder op de radio te horen. In 2005 verving hij voor twee dagen Albert Verlinde, die destijds een programma had bij Noordzee FM.

[Novum]