Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Do schildert voor het goede doel

Do gaat een schilderij maken voor het project ‘2007 Schilderijen’. Het werk van de zangeres wordt in een oplage van 2007 stuks als reproductie verkocht.

Zangeres Do gaat een schilderij maken voor het project ‘2007 Schilderijen’. Het werk van de 25-jarige zangeres wordt in een oplage van 2007 stuks verkocht als reproductie. Eén van de kopers krijgt het origineel. Het geld dat wordt opgehaald met de verkoop van de kunst gaat naar een door Do gekozen, onbekend goed doel.

Het project is bedacht door de website kinderjournaal.nl. Met de verkoop van schilderijen van bekende Nederlanders hoopt de organisatie geld op te halen voor diverse goede doelen. De woordvoerder van het project wilde nog geen details over andere schilderende BN’ers loslaten.

Do brak in 2001 internationaal door. Ze nam samen met dj Sammy ‘Heaven’ op, een cover van de hit van Bryan Adams. Een nieuw album staat voor 2008 gepland. De zangeres stapt vrijdag in het huwelijksbootje met haar vriend Mark in Barcelona.

[Novum]