Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dochter voor Jordan en Peter Andre

Jordan en Peter Andre hebben een dochter gekregen. Het meisje werd vrijdag in een ziekenhuis via een keizernee geboren. Moeder en dochter maken het goed.

Jordan en Peter Andre hebben een dochter gekregen. Het meisje werd vrijdagochtend in een Londens ziekenhuis via een keizernee geboren. Moeder en dochter maken het goed, maar blijven nog enkele dagen in het ziekenhuis. Dat vertelt de 34-jarige Britse zanger, die bekend werd met de single ‘Mysterious girl’, op zijn website. Het is nog onbekend hoe het meisje heet.

Het stel laat weten ‘dolblij’ te zijn met hun spruit. “We vinden het fantastisch dat Harvey en Junior een zusje hebben gekregen, het is een droom die uitkomt”, zegt het koppel in een verklaring.

Het meisje is het tweede kind voor Peter en Jordan, die een reallifesoap hebben op de Britse en Amerikaanse televisie. Ze hebben samen een zoontje Junior (2). De 29-jarige Jordan heeft een zoon uit een vorige relatie, Harvey (5).

[Novum]