Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eric verlaat De Gouden Kooi

Eric wil dinsdag de luxueuze villa van de realityshow De Gouden Kooi verlaten. Dat vertelde de 25-jarige ‘miljonair’ maandag aan zijn medebewoners.

Eric wil dinsdag de luxueuze villa van de realityshow De Gouden Kooi verlaten. Dat vertelde de 25-jarige ‘miljonair’ maandag aan zijn medebewoners. Na een gesprek met een psycholoog hakte hij de knoop door en lichtte zijn medebewoners in.

De Leidenaar had het de laatste tijd niet makkelijk in het huis. Pesterijen van medebewoner Jaap zouden tot zijn beslissing hebben geleid om te vertrekken.

De homoseksuele Eric zorgde voor opschudding in het huis door meermaals seks te hebben met Huub, die ook het bed deelt met kandidate Lieke. De lege plek die Eric in het huis achterlaat, wordt opgevuld door een nieuwe kandidaat. Wanneer deze het huis zal betreden, houdt televisiezender Tien geheim.

Begin deze maand maakte Natasia bekend dat zij in september de villa zal verlaten. Natasia, die op kosten van Tien haar borsten liet vergroten en haar rijbewijs haalde, heeft haar persoonlijke doelen bereikt, zo meldde zij. Voor haar vertrek wil zij nog een buikwandcorrectie laten uitvoeren.

[Novum]