Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ex Hasselhoff geeft strijd om voogdij niet op

Pamela Bach, de ex van David Hasselhoff, geeft zich niet gewonnen in de strijd om de voogdij over hun dochters. Zij heeft een nieuwe advocaat in de arm genomen.

(Novum/AP) – Pamela Bach, de ex-vrouw van David Hasselhoff, geeft zich niet gewonnen in de strijd om de voogdij over hun twee dochters. De 43-jarige moeder van Hayley (14) en Taylor (17) heeft een nieuwe advocaat in de arm genomen. Vrijdag verloor Bach de voogdij over de tienermeisjes.

Bach werd aanvankelijk bijgestaan door advocate Debra A. Opri, die eerder sterren vertegenwoordigde als James Brown en betrokken was bij de voogdijzaak van Dannielynn, het dochtertje van de onlangs overleden Anna Nicole Smith. Bach wordt nu vertegenwoordigd door Mark Vincent Kaplan.

De beslissing van de rechter kwam vorige week als een verrassing. Begin mei besloot de rechter nog dat Hasselhoff zijn dochters een week niet mocht zien, nadat een video van de stomdronken acteur via het internet was uitgelekt.

[Novum]