Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jennifer Aniston heeft nieuwe liefde

Jennifer Aniston heeft een nieuwe liefde in haar leven. Volgens een bron van het tijdschrift People gaat ze al een aantal weken met het model Paul Sculfor uit.

Jennifer Aniston heeft een nieuwe liefde. Volgens een bron van het Amerikaanse tijdschrift People gaat ze al weken uit met het Britse model Paul Sculfor. “Het is een heel leuke vent”, zegt de voormalige partner van Sculfor, Victoria Hervey. “Hij is een echte heer, hij houdt bijvoorbeeld de deur voor je open.”

De geruchten deden al de ronde nadat het stel vorige week was gespot tijdens een etentje in Santa Monica. Sculfor, die model was voor spijkergoedmerk Levi’s, zou tijdens het wachten op een tafeltje de nek van de actrice hebben gemasseerd.

De 38-jarige actrice was eerder getrouwd met Brad Pitt. Na de scheiding had Aniston een relatie met acteur Vince Vaughn. Sinds oktober is ze weer vrijgezel. Sculfor had twee jaar een relatie met de ex-vriendin van George Clooney, Lisa Snowdon.

[Novum]