Search
Close this search box.

Jennifer Aniston produceert musicalfilm

Jennifer Aniston gaat een musicalfilm produceren. ‘Goree girls’ is gebaseerd op het verhaal van acht vrouwen die in een vrouwengevangenis zaten.

Actrice Jennifer Aniston produceert een musicalfilm over zingende gevangenen. ‘Goree girls’ is gebaseerd op het verhaal van acht vrouwen die in de jaren veertig in de vrouwengevangenis van Goree in Texas zaten. Zij zongen om hun dagen in de gevangenis door te komen en wonnen de harten van miljoenen fans in het hele land.

De film wordt gedistribueerd door Dreamworks. Een regisseur wordt nog gezocht. Jennifer heeft aangegeven dat ze zelf een rol wil spelen in de film. Het is niet de eerste film die de nu 38-jarige ster produceert. Tijdens haar huwelijk met Brad Pitt richtte zij het productiebedrijf Plan B op. Die produceerde onder andere ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

[Novum]