Search
Close this search box.

Jeremy Sisto gaat boeven vangen in Law & Order

Jeremy Sisto gaat in de Amerikaanse politieserie Law & order spelen. Hij gaat de rol van detective vertolken in het achttiende seizoen van de show.

(Novum/AP) – Jeremy Sisto gaat in de Amerikaanse politieserie Law & Order spelen. Hij vertolkt de rol van detective in het achttiende seizoen van de show. Producent Dick Wolf is erg tevreden met de komst van Sisto. “Ik heb zijn loopbaan gevolgd en ben blij dat hij in de serie gaat spelen”, zegt hij.

Het is niet de eerste keer dat de 32-jarige Sisto in de serie verschijnt. In de laatste aflevering van het vorige seizoen was hij nog te zien als advocaat. Sisto speelde eerder in de zwarte komedieserie Six Feet Under.

Law & Order wordt in Nederland uitgezonden door Net 5. Deze week werd bekend dat Fred Thompson, die officier van justitie Arthur Branch speelde, de serie gaat verlaten.

[Novum]