Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Linda de Mol in Zomergasten

Linda de Mol is deze zomer te zien in Zomergasten. In de twintigste editie van het avondvullende programma zal ze haar favoriete televisiefragmenten laten zien.

Linda de Mol is deze zomer te zien in Zomergasten. In de twintigste editie van het avondvullende VPRO-programma zal ze haar favoriete televisiefragmenten laten zien. In het Volkskrant Magazine vertelt de blonde presentatrice zaterdag alleen dingen te willen laten zien die ze echt leuk vindt. “Ik heb me voorgenomen niet te veel na te denken over wat grachtengordelfähig is, dan wordt het zo intellectueel.”

Zomergasten, waarin prominente Nederlanders hun favoriete televisieavond samenstellen en daarover aan de tand worden gevoeld, wordt dit jaar voor de tweede keer gepresenteerd door Joris Luyendijk. De eerste uitzending is op 5 augustus.

Behalve De Mol zullen advocaat Bram Moskowicz, ‘Paradise now’-regisseur Hany Abu Assad, de Vlaamse hoogleraar moleculaire genetica Christine van Broeckhoven, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad Alexander Rinnooy Kan en tafeltennisster en China-correspondente Bettine Vriesekoop een van de zes avonden vullen.

[Novum]