Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marc de Hond weg bij Caz!

Marc de Hond heeft besloten om radiostation Caz! te verlaten. Op 19 juli presenteert hij voor het laatst zijn programma ‘Wacht u voor De Hond’.

Marc de Hond heeft besloten om radiostation Caz! te verlaten. Dat maakte de radio-dj donderdag bekend op zijn weblog. Op 19 juli presenteert de 29-jarige zoon van opiniepeiler Maurice de Hond voor het laatst zijn programma ‘Wacht u voor De Hond’.

De dj kan zich niet meer vinden in de koers van de zender waar hij ruim een jaar werkt. “De zender is de afgelopen periode een nieuwe weg in geslagen en daar voel ik me niet meer bij thuis”, stelt hij. “Het station profileert zich met het draaien van ‘meer muziek’. Ik heb andere ambities.”

Marc weet nog niet precies wat hij hierna gaat doen. “Wat de toekomst betreft sta ik nu op een kruispunt tussen een terugkeer naar televisie, het bedrijfsleven of toch weer radio. Deze zomer ga ik die knoop doorhakken.” De Hond was eerder te horen op 3FM en Radio 1 en was op tv onder meer presentator van het Eindexamenjournaal.

[Novum]