Search
Close this search box.

Nelly Frijda en Najib Amhali in ‘Spion van Oranje’

Nelly Frijda en Najib Amhali gaan spelen in de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Spion van Oranje’. Eerder was al bekend dat Paul de Leeuw de hoofdrol speelt.

Actrice Nelly Frijda en cabaretier Najib Amhali hebben een rol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse komische speelfilm ‘Spion van Oranje’. Dat heeft productiemaatschappij Fu Works maandag bekendgemaakt. Eerder was al bekend dat Paul de Leeuw de hoofdrol gaat spelen en Tim Oliehoek de regie voor zijn rekening neemt.

In ‘Spion van Oranje’ wordt Nederland bedreigd door een gestoorde terrorist. Alleen de homoseksuele couturier François van Vliet kan redding bieden door als geheim agent aan te treden, als blijkt dat hij de identieke tweelingbroer is van de terrorist. Deze dubbelrol wordt door De Leeuw gespeeld. Nelly Frijda speelt Irma, de moeder van François. Amhali vertolkt de rol van rechercheur Moustafa.

Tim Oliehoek maakte eerder ‘Vet hard’ en Shouf Shouf! De Serie. De opnamen van ‘Spion van Oranje’ gaan in april volgend jaar van start. Eind van dat jaar moet de film dan gaan draaien in de bioscoop.

[Novum]