Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Osbournes hebben nare herinneringen aan huis

Het huis van de Osbournes in Beverly Hills was volgens de familie niet langer leefbaar. Geregeld stonden er hordes fans en tourbussen voor de deur.

Het huis van de Osbournes in Beverly Hills was volgens de familie niet langer leefbaar. Geregeld stonden er hordes fans op de stoep. “Mensen kwamen dag en nacht langs. Tourbussen stopten dagelijks voor ons huis, ik werd er gek van”, vertelt rockzanger Ozzy in de Britse krant The Sun. Zijn familieleven stond centraal in de realityshow The Osbournes. De torenhoge rekeningen van de beveiliging werd de familieleden uiteindelijk te veel. Daarom verkochten ze het stulpje aan zangeres Christina Aguilera.

Het echtpaar vertelt in de krant overwegend nare herinneringen te hebben aan hun oude woning. Zo doet het huis het koppel vooral denken aan de strijd tegen kanker van Sharon en het ontsporen van zoon Jack en dochter Kelly. Beide kinderen kampten met verslavingen en belandden daarvoor in een afkickkliniek.

Verder vertelt X Factor jurylid Sharon dat ze ooit thuiskwam en twintig Japanse toeristen in haar huis aantrof. “Ozzy had ze binnengelaten, hij dacht dat het vrienden van Jack of Kelly waren.” Ook liet Ozzy zich ontvallen dat zoon Jack goed bevriend was met Paris Hilton. De krant suggereerde daarop dat de twee ook met elkaar in bed zijn beland.

[Novum]