Search
Close this search box.

Ouders Lindsay Lohan moeten in therapie

De ouders van Lindsay moeten van de rechter in gezinstherapie. Hierdoor moet Michael Lohan weer een gezonde relatie ontwikkelen met zijn twee jongste kinderen.

De ouders van Lindsay Lohan moeten in gezinstherapie. Dat besloot een rechter in New York maandag. Hierdoor moet Michael Lohan weer een gezonde relatie ontwikkelen met zijn jongste kinderen, Ali (13) en Dakota (10). Ook verordonneerde de rechter dat Michael vaker met zijn kinderen moet kunnen telefoneren.

Michael en Dina Lohan bevechten elkaar al geruime tijd in de rechtszaal. Volgens Michael komt zijn ex haar afspraken niet na. Zij zou hem alimentatie verschuldigd zijn. Michael kwam in maart vrij, na een gevangenisstraf van twee jaar, voor rijden onder invloed en poging tot geweldpleging.

Of Michael en Dina gezamenlijk in therapie gaan is onduidelijk. Michael voelt zich aangemoedigd door de beslissing van de rechter. “Ze waren mijn leven”, zei hij dinsdag over zijn kinderen in de Amerikaanse krant Newsday. “Ik mis ze heel erg.”

Met Lindsay, die al bijna een maand in een afkickkliniek verblijft, lijkt het inmiddels beter te gaan. Ook nadat de actrice, naar verwachting binnenkort, de kliniek zal hebben verlaten, wil zij onder behandeling blijven. “Dat is haar eigen keuze”, stelde Dina dinsdag in The Daily News.

[Novum]