Search
Close this search box.

People benoemt McConaughey tot lekkerste vrijgezel

Matthew McConaughey is volgens People de ‘hottest bachelor’, gevolgd door Jake Gyllenhaal, Justin Timberlake en Chris Evans.

(Novum/AP) – Een sixpack, een gebruinde huid en de gewoonte om shirtloos door het leven te gaan: dat maakt Matthew McConaughey volgens People tot meest begeerlijke vrijgezel. Ook Jake Gyllenhaal, Justin Timberlake en Chris Evans zijn vertegenwoordigd in de lijst van ‘hottest bachelors’, die jaarlijks door het Amerikaanse tijdschrift wordt samengesteld.

De 37-jarige acteur, die vrijwel altijd met ontblote bast wordt gefotografeerd, laat zijn leven niet beheersen door een rigide sportregime. “Ik leef gewoon mijn leven. Mijn doel is om me iedere dag een keer in het zweet te werken”, zegt hij in een vraaggesprek met People. Zijn ideale vrouw is zowel sexy als grappig. “Maar om eerlijk te zijn is een vrouw met humor altijd sexy.”

[Novum]