Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rob de Nijs maakte foto’s van huis Belinda Meuldijk

De foto’s van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk zijn gemaakt door Rob de Nijs. “Het was nooit mijn bedoeling dat ze in Privé terecht zouden komen.”

De tabloidfoto’s van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk zijn gemaakt door haar ex-man Rob de Nijs. “Het was nooit mijn bedoeling dat die foto’s in Privé terecht zouden komen”, zei de zanger maandag in RTL Boulevard. Volgens De Nijs was het slechts zijn bedoeling om vast te leggen in wat voor omgeving zijn zoon Jos opgroeit. Hij zei aan te nemen dat de foto’s bij Privé zijn beland via vrienden aan wie hij ze had getoond.

Meuldijk won vorige week een kort geding dat zij had aangespannen tegen het roddelblad, wegens inbreuk op haar privacy. De rechter oordeelde toen dat Privé een rectificatie moet plaatsen en moet bekendmaken wie de foto’s maakte. “Zo’n puinhoop is haar huis”, stond in het artikel groot boven de foto’s geschreven.

De 66-jarige De Nijs zei het uitlekken van de foto’s te betreuren, maar blijft erbij dat de situatie in de woning onleefbaar was. “Belinda heeft een hele hoop talenten, maar schoonmaken is niet haar prioriteit”, vertelde hij. “Ik maakte de foto’s om persoonlijke redenen. Iedereen kan zich wel indenken waarom, bij het zien ervan.”

[Novum]