Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Roxeanne en Sascha treden op met Gerard Joling

Roxeanne Hazes is binnenkort te gast bij Gerard Joling. Op 29 juni staan zij in Bobs in Uitgeest.

Roxeanne Hazes is binnenkort te gast bij Gerard Joling. Op 29 juni staan zij in Bobs in Uitgeest. Naast de dochter van de overleden volkszanger André komen ook ONM-acteur Sascha Visser en marathonschaatser Erik Hulzebosch optreden met Gerard. Zij deden allemaal mee aan de zangwedstrijd ‘So you wannabe a popstar’, waarbij bekende Nederlanders zonder zangervaring het tegen elkaar opnamen. Hulzebosch won uiteindelijk de show, die werd gepresenteerd door Joling.

In een interview vertelde Gerard onlangs dat hij in de toekomst wel een duet met Roxeanne zou willen opnemen. “Toen ik haar voor het eerst hoorde zingen, dacht ik al meteen: jij bent exact je vader”, vertelde hij. “Qua zingen en qua doen en laten. Ze heeft die prachtige trilling in haar stem, die André ook had.” Voorlopig houdt hij het echter nog even bij zijn postume duet met de vader van Roxeanne. Voor de single ‘Blijf bij mij’, die momenteel bovenaan staat in de Mega Top 100 en in de Top 40, werden de stemmen van Joling en de overleden volkszanger samengevoegd.

[Novum]