Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild doet mee aan Ranking the Stars

Ruud de Wild en Henkjan Smits doen mee aan Ranking the Stars. Ook Filemon Wesselink, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz doen mee.

Ruud de Wild en Henkjan Smits doen mee aan het programma Ranking the Stars. Dat heeft jongerenomroep BNN maandag bekendgemaakt. De show gaat in september van start en wordt weer gepresenteerd door Paul de Leeuw. Vorig jaar lieten tien vrouwelijke BN’ers zich door hem rangschikken.

Ook de presentatoren Filemon Wesselink, Beau van Erven Dorens en Winston Gerschtanowitz doen mee, net als de zangers Xander de Buisonjé en Jamai Loman. Vorige week werd al bekend dat Jan Smit, Jeroen Kijk in de Vegte en Giel Beelen zich laten ranken in het programma.

In Ranking the Stars beantwoorden tien BN’ers de centrale vraag wie zichzelf en de anderen het beste kent. Vorig jaar wist Yvon Jaspers het best in te schatten hoe Nederlandse mannen denken over haar en haar vrouwelijke collega’s.

[Novum]