Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sean Connery verkiest pensioen boven filmrol

Sean Connery heeft een filmrol als de vader van Indiana Jones in het derde vervolg van de reeks afgeslagen. De 64-jarige acteur geniet van zijn pensioen.

Sean Connery heeft een filmrol als de vader van Indiana Jones in het derde vervolg van de reeks beleefd afgeslagen. De 64-jarige acteur wil blijven genieten van zijn pensioen. “Ik heb er wel lang over moeten nadenken”, geeft hij eerlijk toe. “Als iets me ervan kon weerhouden met pensioen te gaan, was het deze rol wel.”

De film, die nog geen titel heeft, wordt geregisseerd door Steven Spielberg en draait vanaf 2008 in de bioscopen. Naast hoofdrolspeler Harrison Ford zijn in de film rollen weggelegd voor sterren als Cate Blanchett en John Hurt in de actiefilm.

Connery beseft dat hij heeft bedankt voor een mooie rol. “Dit is een geweldige cast en ik kan iedereen alleen maar heel veel succes wensen.”

[Novum]