Search
Close this search box.

Sophie Ellis-Bextor zingt voor George Michael

Sophie Ellis-Bextor staat in het voorprogramma van het concert van George Michael. De 43-jarige zanger geeft een ’25 Live’-concert in de Amsterdamse ArenA.

Sophie Ellis-Bextor staat binnenkort in het voorprogramma van het concert van George Michael. De 43-jarige zanger geeft op 26 juni in de Amsterdam ArenA een ’25 Live’-concert, waarbij hij zijn hits uit de afgelopen 25 jaar ten gehore brengt. Dat heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt.

Ellis-Bextor brak in 2001 door met de hits ‘Murder on the dancefloor’ en ‘Get over you’ afkomstig van haar debuutalbum ‘Read my lips’. De 28-jarige zangeres verzorgt ook het voorprogramma van de Britse ’25 Live’-tour, die op 9 juni van start gaat.

Vorig jaar gaf George Michael nog drie uitverkochte concerten in de Rotterdamse Ahoy. Ellis-Bextor bracht onlangs haar nieuwe cd ‘Trip the light fantastic’ uit. Op 29 juni komt haar nieuwe single uit, ‘Me and my imagination’.

[Novum]