Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Whitney wil duet met Britse winnaar X Factor

Whitney Houston wil zich op haar nieuwe album laten flankeren door de Britse X Factor-winnaar Leona Lewis. De 22-jarige Leona onderhandelt daarover, zegt ze.

Whitney Houston wil zich op haar nieuwe album laten flankeren door de Britse X Factor-winnaar Leona Lewis. Leona, die momenteel werkt aan haar debuutalbum, is daarover met de Amerikaanse zangeres in onderhandeling. “Er is sprake van dat ik te horen ben op de cd”, vertelt ze in de Britse krant The Mirror.

Whitney, die sinds vorig jaar aan een comeback werkt, is altijd het grote voorbeeld geweest van de 22-jarige Leona. “Ze is echt mijn idool”, zegt de zangeres. De twee zouden samen een duet gaan opnemen.

Leona bracht vorig jaar de single ‘A moment like this’ uit. Het nummer bereikte de eerste plaats in de Britse hitlijsten. Whitney heeft een hele waslijst aan hits op haar cv staan, waaronder ‘I wanna dance with somebody’, ‘I will always love you’ en ‘Could I have this kiss forever’.

[Novum]