Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Youp van ’t Hek krijgt eigen blad

Na ‘Gullit’ en ‘Matthijs’ komt er nu ook een ‘Youp’, een eenmalig eigen blad van Youp van ’t Hek. Het tijdschrift moet in het najaar uitkomen.

Na ‘Gullit’ en ‘Matthijs’ komt er nu ook een ‘Youp’, een eenmalig eigen blad van Youp van ’t Hek. Dat vertelde de 53-jarige cabaretier en columnist woensdag in ‘Evers staat op’, de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538. Het tijdschrift, dat wordt gemaakt door de redactie van ‘Linda’, moet volgens Van ’t Hek een cabaretesk antwoord worden op de tijdgeest.

Zo wil hij het liefst dat het blad geen echte advertenties bevat, maar wel laat zien hoe bedrijven die doorgaans in bladen adverteren daadwerkelijk in elkaar zitten. De komiek benadrukt dat het eigen blad vooral als grap bedoeld is. Hij wordt namelijk ontzettend ‘moe van al het geneuzel en getrut in al die blaadjes’.

‘Youp’ moet in oktober of november uitkomen. Een voorproefje op het tijdschrift verschijnt in de column van Van ’t Hek in Vara TV Magazine.

[Novum]