Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica verloot ontmoeting met The Police

Radio Veronica verloot volgende week een meet & greet met de legendarische band The Police. Luisteraars maken ook kans op kaarten voor het concert.

Radio Veronica verloot volgende week een meet & greet met de legendarische band The Police. Luisteraars maken tevens kans op kaarten voor het concert dat Sting en zijn bandmaatjes op 13 en 14 september geven in de Amsterdam ArenA.

Om kans te maken op de prijs moeten luisteraars bellen met Radio Veronica zodra zij een nummer van de band voorbij horen komen.

The Police werd wereldberoemd met hits als ‘Roxanne’, ‘Message in a bottle’ en ‘Every breath you take’. De band, die bestaat uit zanger Sting, drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summer, viel in 1983 uiteen. Begin dit jaar werd een comeback aangekondigd in de vorm van een wereldtournee.

[Novum]