Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tommy Lee en Kid Rock met elkaar op de vuist

Tommy Lee en Kid Rock doen hun stoere rockersimago eer aan. Beide exen van Pamela Anderson raakten zondag slaags tijdens de MTV Video Music Awards.

(Novum/AP) – Tommy Lee en Kid Rock doen hun stoere rockersimago eer aan. Zij gingen zondag met elkaar op de vuist tijdens de MTV Video Music Awards.

Hun muzikale carrière is niet het enige wat de mannen gemeen hebben. Beide artiesten waren getrouwd met Pamela Anderson, die zondag te zien was als gastpresentatrice van de show. Het is niet bekend of Pamela de aanleiding was van de ruzie.

Volgens een ooggetuige was het Kid Rock die als eerste en enige de klappen uitdeelde. Toch wordt Lee genoemd als aanstichter van de schermutseling. Hij zou Kid Rock hebben uitgedaagd.

Hoewel Kid Rock de provocaties in eerste instantie leek te negeren, liep het uit de hand toen Tommy Lee plotseling zeer dreigend opstond. Rock reageerde hierop door Lee twee klappen geven: eerst met de rug van zijn hand en vervolgens met de vuist. Tommy Lee werd door de beveiliging afgevoerd, Kid Rock kon de show uitzitten maar ontving later een dagvaarding wegens mishandeling. In het uiterste geval zou Rock een celstraf van zes maanden boven het hoofd hangen.

De 44-jarige Tommy Lee scheidde in 1998 van Pamela Anderson na vermeende mishandeling van zijn vrouw. Na hun scheiding bleven ze wel vrienden. De 36-jarige Kid Rock was nog korter met haar getrouwd. Hun huwelijk duurde slechts vier maanden.

[Novum]