Zoek
Sluit dit zoekvak.

Britney is kinderen kwijt om rijbewijs

Britney Spears is de voogdij over haar kinderen kwijt omdat ze geen geldig rijbewijs heeft, zoals de rechter van haar eiste. De kinderen gaan nu naar haar ex.

De advocaat van Britney Spears heeft de ware reden onthuld waarom de popprinses de voogdij over haar kinderen voorlopig kwijt is. Ze was niet in het bezit van een geldig rijbewijs voor de staat Californië, zoals de rechter had geëist. Maandag werd bekend dat Britney haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) moet afstaan aan haar ex-man Kevin Federline.

Ook de drank- en alcoholtest die Spears tweemaal per week verplicht moet laten afnemen speelde een rol, vertelt haar advocaat aan het Amerikaanse tijdschrift People. Onlangs zou ze de test hebben geweigerd, terwijl de rechter haar had opgedragen mee te werken. Haar advocaat stelt dat het weigeren van de test niet betekent dat zijn cliënte had gedronken of drugs had gebruikt.

Federline is wel in het bezit van een rijbewijs. Vanaf woensdag heeft hij daarom de voogdij. De aspirant-rapper wil de zeggenschap over zijn zoons het liefst houden. Hij vindt zijn ex geen geschikte moeder.

Nadat Britney de kinderen maandag had overgedragen aan een lijfwacht van Federline, vroeg ze meteen een nieuw rijbewijs aan. Of ze dat krijgt, is de vraag. Vorige week werd bekend dat Britney wordt vervolgd voor doorrijden na een aanrijding.

[Novum]