Lowlands-kaarten zaterdag in de verkoop

Zaterdag gaat de kaartverkoop voor A Campingflight to Lowlands Paradise van start. Het festival in Biddinghuizen vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 augustus.

Zaterdag gaat de kaartverkoop voor de zestiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise van start. Dat heeft concertorganisator Mojo donderdag bekendgemaakt.

Het festival in Biddinghuizen vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 augustus. Traditiegetrouw start de kaartverkoop al vroeg in het jaar. Net als in eerdere jaren worden ook dit jaar de snelle beslissers beloond: de prijs van de eerste tienduizend kaarten ligt tien euro lager dan de 132,50 die liefhebbers later moeten neerleggen. Het programma van de editie van dit jaar is nog niet bekend.

Vorig jaar en het jaar daarvoor was Lowlands met 55 duizend betalende bezoekers compleet uitverkocht. Bands als Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys, The Kooks, Razorlight en Anouk maakten deze edities tot een groot succes.

[Novum]