Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aangifte vanwege mishandeling tegen Kim Feenstra

Tegen Kim Feenstra, winnares van Holland’s Next Top Model, is aangifte gedaan voor mishandeling. Ze zou een vrouw hebben geslagen.

Tegen Kim Feenstra is dinsdag aangifte gedaan wegens mishandeling. Dat meldt de Groningse politie. De winnares van Holland’s Next Top Model sloeg zondagavond in een Groningse discotheek een vrouw tegen de vlakte en raakte haar met een glas in haar nek, zo beweerde althans het slachtoffer dinsdag in De Telegraaf.

Volgens Feenstra heeft ze geen glas gebruikt, maar de vrouw hooguit met haar nagel geraakt. Ze zegt dat ze gewoon weg had moeten lopen nadat de vrouw een rotopmerking maakte en spijt te hebben van het incident.

Het 26-jarige slachtoffer, dat gewond zou zijn geraakt aan gezicht, voet en been, ontkent Feenstra geprovoceerd te hebben. De Groningse politie onderzoekt de zaak en doet nog geen uitspraken over mogelijke consequenties voor Feenstra.

Feenstra kwam al eerder in contact met justitie, nadat ze een pinpas stal waarmee ze vijfhonderd euro opnam. Ze kreeg daarvoor vorig jaar tachtig uur werkstraf.

[Novum]