Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Artsen op huisbezoek bij Britney Spears

Britney Spears heeft zaterdag twee artsen op huisbezoek gehad. De twee bekijken op last van de rechter de psychische toestand van de losgeslagen popster.

Britney Spears heeft zaterdag twee artsen op huisbezoek gehad. De twee werden bij het UCLA Medical Center in Los Angeles opgehaald door de chauffeur van de losgeslagen zangeres, die ze vervolgens naar de villa van Britney in Beverly Hills bracht, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

De huisbezoekjes aan Spears komen niet zomaar. De door een rechter aangewezen psychiater en een behandelend arts van het ziekenhuis kwamen bij Britney langs in het kader van de voogdijzaak waarin Britney en haar ex-man Kevin Federline verwikkeld zijn. Ook wordt de evaluatie van de artsen gebruikt om te bepalen of de ondertoezichtstelling van Spears gehandhaafd moet worden.

De rechter die James Spears, de vader van Britney, tot curator over de financiën van zijn dochter benoemde, heeft een volledige medische en psychologische evaluatie geëist. Op 10 maart bekijkt de rechter of James nog langer het fortuin van zijn dochter moet bewaken.

Voor de voogdijzaak wordt vooral gekeken of de leefomgeving van de popster voor haar kinderen een veilige is. Vorige week zag Spears haar kroost voor het eerst sinds twee maanden geleden de volledige voogdij over de jongetjes aan Federline werd toegewezen. De hereniging volgde op een overeenkomst die de advocaten van Spears en haar ex-man Kevin Federline eerder bereikten. Federline stemde ermee in dat het bezoekrecht van Britney aan haar kinderen wordt aangepast.

[Novum]