Search
Close this search box.

Belle Perez werkt aan fotoboek

Belle Perez is bezig met een fotoboek. Ter gelegenheid van haar 10-jarig jubileum aan blikt de zangeres in ‘Diez’ aan de hand van foto’s terug op haar carrière.

Belle Perez is bezig met een fotoboek. Ter gelegenheid van haar 10-jarig jubileum aan het eind van het jaar blikt de Belgische zangeres in ‘Diez’ aan de hand van foto’s terug op haar carrière. Het boek ligt in oktober in de Nederlandse en Vlaamse winkels, bevestigt haar management.

De 32-jarige zangeres, die in Nederland met de singles ‘Que viva la vida’ en ‘El mundo bailando’ twee toptienhits scoorde, werkt momenteel naast haar boek ook aan een nieuw album. Volgens Belle krijgt de cd een ander geluid dan haar vorige werk. “Meer gitaarwerk en mijn stem klinkt warmer”, schrijft ze op haar website.

De Vlaamse schone, die vorige maand bekendmaakte te gaan scheiden van haar man Mario Winters, geeft op 26 juni een eenmalig concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]