Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beverly Hills 90210 mogelijk terug op de buis

Beverly Hills 90210 komt mogelijk terug op de buis. De Amerikaanse zender CW werkt aan een spin-off van de populaire serie over de groep rijkeluiskinderen.

Beverly Hills 90210 komt mogelijk terug op de buis. De Amerikaanse zender CW werkt aan een spin-off van de populaire serie over een groep rijkeluiskinderen. Het is nog onduidelijk of de personages uit de oorspronkelijke versie van de Aaron Spelling-serie terugkeren in de show, zo meldt filmvakblad The Hollywood Reporter.

Darren Star, de geestelijk vader van de populaire serie uit de jaren negentig, zou niet betrokken zijn bij het project. Volgens bronnen praat het netwerk met Rob Thomas, die eerder tienerserie Veronica Mars bedacht.

Het zou de tweede keer zijn dat er uit Beverly Hills 90210 een spin-off voortkomt. Eerder gebeurde dat met Melrose Place. Die serie, waarin geen personages uit Beverly Hills 90210 te zien waren, bleek succesvol en liep ruim zeven jaar.

[Novum]