Search
Close this search box.

Brace lift voor goed doel

Vier BN’ers gaan deze maand liften voor een goed doel. Onder anderen Brace en Sharon Kips doen mee aan ‘de sponsorlift’ van de 3FM-show ‘Jouw WeekendFinale’.

Vier bekende Nederlanders gaan deze maand liften voor een goed doel. Rapper Brace, X Factor-winnares Sharon Kips en presentatoren Miljuschka Witzenhausen en Sipke Jan Bousema doen mee aan het onderdeel ‘de sponsorlift’ van het 3FM-programma ‘Jouw WeekendFinale’.

In dit programmaonderdeel, waar normaliter luisteraars van het programma aan meedoen, probeert een deelnemer zoveel mogelijk kilometers te liften. Voor elke afgelegde kilometer gaat er geld naar een bepaald goed doel. Luisteraars kunnen de bekende lifters sponsoren door een bepaald bedrag per kilometer toe te zeggen.

Sipke Jan bijt zondag 6 april het spits af door te liften voor Unicef. Sharon lift voor Children Asking, Miljuschka voor Dance4Life en Brace voor Edukans.

[Novum]