Search
Close this search box.

Brainpower te horen als draak in animatiefilm

Brainpower is te horen in de nieuwe animatiefilm ‘Drakenjagers’. Ook Ewout Genemans en Bas Keijzer verzorgen stemmen van personages in de nieuwe film.

Brainpower spreekt een van de stemmen in voor de Nederlandse versie van de nieuwe animatiefilm ‘Dragon hunters’. De film gaat in het Nederlands ‘Drakenjagers’ heten en ook Ewout Genemans en Bas Keijzer zijn in de film te horen. Dat meldt filmdistributeur Independent Films dinsdag. De animatiefilm is gebaseerd op de gelijknamige serie die op Nickelodeon wordt uitgezonden.

De film gaat over een klein meisje dat in sprookjes gelooft en erachter komt dat een draak haar koninkrijk gaat aanvallen. Ze roept de hulp in van twee drakenjagers, waarvan de stemmen worden ingesproken door Brainpower en Keijzer. De film draait vanaf 23 april in de Nederlandse bioscopen.

Genemans neemt de stem van het figuurtje Hector voor zijn rekening. De acteur is tegenwoordig ook te zien als presentator van het NCRV-programma Willem Wever, en vorig jaar nog in de film ‘Zoop in Zuid-Amerika’.

Brainpower, die eigenlijk Gert-Jan Mulder heet, heeft het druk. De 32-jarige rapper maakte onlangs bekend dat hij halverwege april twee studioalbums uitbrengt, genaamd ‘Hart’ en ‘Hard’.

[Novum]