Search
Close this search box.

Britney doet zelfmoordpoging in South Park

Britney Spears probeert tijdens een gastoptreden in de animatieserie South Park zelfmoord te plegen. Ze gaat niet dood, maar loopt vervolgens onthoofd rond.

Britney Spears probeert tijdens een gastoptreden in de animatieserie South Park zelfmoord te plegen. Als vier personages haar kamer in glippen door voor te liegen dat zij haar kinderen zijn, grijpt de zangeres naar een geweer en schiet ze haar hoofd eraf. Dat is te zien op de website van Comedy Central.

Ze gaat echter niet dood in de meest recente aflevering van de serie, die in de Verenigde Staten woensdagavond werd uitgezonden. De onthoofde Britney loopt vervolgens de rest van de aflevering rond terwijl ze een nieuwe single opneemt en door talloze fotografen wordt achtervolgd.

De als komische serie heeft vaker ‘gastrollen’ van bekende sterren. Zo is er een aflevering waarin Paris Hilton een ‘hoerenwinkel’ opzet, en een waarin Michael Jackson zijn intrek neemt in het stadje South Park.

Voor Britney is het niet haar enige tv-optreden. Zo vertolkt ze een gastrol in de komedieserie ‘How I met your mother’, die maandag op televisie is te zien. Wanneer beide afleveringen in Nederland op de buis komen, is nog niet bekend.

[Novum]