Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Drew Barrymore schrijft cheque voor goed doel

Drew Barrymore heeft een cheque van 660 duizend euro uitgeschreven voor het Wereldvoedselprogramma van de VN. Dat zei ze in The Oprah Winfrey Show.

(Novum/AP) – Drew Barrymore heeft een cheque van 660 duizend euro uitgeschreven voor het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. Dat maakte ze maandag bekend in The Oprah Winfrey Show.

“Ik ben in staat om deze ongelooflijke donatie te doen en dat heeft mijn leven veranderd”, vertelde de 33-jarige actrice, die naar eigen zeggen nooit eerder in een keer zo veel geld weggaf aan een goed doel. “Niets heeft ooit zo goed gevoeld.”

Barrymore had haar vriend Justin Long meegenomen naar de talkshow van Oprah. “Ze ruikt lekker”, verklapte de acteur aan de presentatrice toen zij hem vroeg waarom Drew zo leuk is. “Ze is mooi en grappig, en ik heb nooit iemand ontmoet die zo meelevend is.”

Long en Barrymore leerden elkaar vorig jaar kennen op de set van de komedie ‘He’s just not that into you’, die in oktober in de Nederlandse bioscopen draait. De 29-jarige Long werd bekend door zijn rollen in films als ‘Die hard 4.0’ en ‘The break-up’. Ook speelde hij de vriend van Britney Spears in ‘Crossroads’ en was hij de love-interest van Lindsay Lohan in ‘Herbie fully loaded’.

[Novum]