Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eva Longoria opent restaurant in Hollywood

Eva Longoria heeft donderdag haar restaurant Beso geopend in LA. “Alles is geschilderd en de kaarsen branden. “Ik heb er zin in”, zegt ze in People.

Eva Longoria heeft donderdagavond de deuren geopend van haar restaurant Beso in Hollywood. “Alles is geschilderd, de kaarsen branden en het glaswerk is gearriveerd. Ik heb er zin in”, zegt de Desperate Housewives-actrice in het Amerikaanse tijdschrift People.

Bij de opening ontbraken de vrienden en collega’s van Longoria niet. Zo waren sterren als Nicollette Sheridan en haar vriend Michael Bolton, Felicity Huffman en haar man William H. Macy en Sheryl Crow afgekomen op de opening van de eettent.

Longoria staat niet zelf achter de pannen. Chefkok Todd English zwaait de scepter in Beso, wat Spaans is voor ‘kus’. Toch zou de brunette zich wel redden in de keuken van de nieuwe culinaire hotspot in Hollywood. “Ze is een geweldige kok”, beweert English. “Ze kookt vanuit haar ziel.”

De 32-jarige actrice, die haar gasten thuis het liefst haar specialiteiten torttillasoep en guacamole voorschotelt, is leergierig als het om koken gaat. Manlief Tony Parker eindigt vaak alleen aan tafel als hij zijn vrouw op een etentje trakteert. “Als ik iets lekkers heb gegeten, loop ik vaak naar de keuken om de kok te vragen naar het recept”, zegt Longoria. “Dan vraag ik of hij het me wil leren en dan laat ik Tony zo een halfuur op me wachten.”

[Novum]